Správca osobných údajov

Organizačný tím súťaže Cirkulátor, fungujúci ako súčasť OZ Európska Akadémia Manažmentu, Marketingu a Médií, Sídlo: Znievska 22, 851 06 Bratislava, Štatutárny orgán: prof. Mgr. Katarína Fichnová, PhD., sme správcom Vašich osobných údajov.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame:

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete

Spracovávame osobné údaje, ktoré nám sami poskytnete.

Pokiaľ u nás použijete prihlasovací formulár, poskytujete nám Vaše osobné informácie ako sú: meno, priezvisko, emailová adresa, dátum a miesto narodenia, informácie o škole a telefónne číslo. Tieto informácie sú potrebné k úspešnej registrácií a zaevidovaniu Vašej práce do súťaže Cirkulátor, aby bolo následne možné ju zahrnúť do procesu hodnotenia a výhercov honorovať.

Osobné údaje, ktoré sú získavané inak než priamo od vás

V rámci marketingových kampaní môžeme Vaše osobné údaje spracovávať aj my a pre účely marketingových kampaní.

Osobné údaje tretích osôb, ktoré nám poskytnete

Ak nám poskytnete osobné údaje tretích osôb, je Vašou povinnosťou informovať o tom dotyčnú osobu a zaistiť si jej súhlas s týmito podmienkami ochrany osobných údajov.

Prečo zhromažďujeme a spracovávame vaše osobné údaje

Vaše osobné údaje spracovávame z týchto dôvodov:

  • Zaevidovanie autorstva Vašej práce
  • Zaregistrovanie Vašej osoby ako súťažiaceho
  • Možnosť Vás kontaktovať v prípade výhry/umiestenia a toto umiestnenie zverejniť

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o Vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať Vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania Vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Osobné údaje – právne podklady

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaním osobných údajov povoľuje dotknutá osoba Tímu Cirkulátor fungujúcemu pod OZ Európska Akadémia Manažmentu, Marketingu a Médií, Sídlo: Znievska 22, 851 06 Bratislava, Štatutárny orgán: prof. Mgr. Katarína Fichnová, PhD.,

(Ďalej len “Správca”), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len “zákon o ochrane osobných údajov”) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

.meno .priezvisko. emailová adresa. dátum a miesto narodenia. informácie o škole .telefónne číslo.

je nutné spracovať za účelom úspešnej realizácie Vašej požiadavky registrácie do súťaže/ otázky a pod. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 3 rokov.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť zaslaním emailu na adresu info@cirkulator.eu alebo zaslaním listu na adresu: Tím Cirkulátor, Katedra masmediálnej komunikácie a reklamy, Dražovská 2, 939 01, Nitra.

Zabezpečenie osobných údajov

Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Aby sme zamedzili neoprávnenému prístupu a zneužitiu Vašich osobných údajov, zaviedli sme primerané opatrenia ako technického, tak organizačného rázu.
Snažíme sa používať také bezpečnostné opatrenia, ktoré s ohľadom na aktuálny stav technológií poskytujú dostatočné zabezpečenie. Prijaté bezpečnostné opatrenia sú potom pravidelne aktualizované.

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Vo vzťahu k Vašim osobným údajom máte najmä právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov, právo opraviť či doplniť svoje osobné údaje, právo požadovať obmedzenie ich spracovania, právo vzniesť námietku alebo sťažnosť proti spracovávaniu Vašich osobných údajov, právo na prístup k Vašim osobným údajom , právo požadovať prenesenie Vašich osobných údajov, právo byť informovaný o porušení zabezpečenia Vašich osobných údajov a za určitých podmienok aj právo na vymazanie niektorých osobných údajov, ktoré v súvislosti s Vami spracovávame.

Cookie

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Používanie súborov cookie

Súbory cookie neobsahujú žiadne informácie, ktoré vás osobne identifikujú, ale osobné údaje, ktoré ukladáme o vás môžu byť prepojené s informáciami uloženými / získanými zo súborov cookie.

Stránka Cirkulátor.eu preberá používanie súborov cookie od redakčného systému WordPress a Google, tým preberá aj pravidlá spracovania súborov cookie.

Odmietnutie používania súborov cookie

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

V niektorých prehliadačoch môžete nastaviť pravidlá pre správu súborov cookie jednotlivých stránok. Môžete zakázať ukladanie súborov cookie zo všetkých webových stránok okrem tých, ktorým dôverujete.

V ponuke Pomocník na paneli ponúk väčšiny prehliadačov nájdete návod, ako zabrániť prehliadaču v prijímaní nových súborov cookie, ako vás má prehliadač upozorniť, keď dostanete nový súbor cookie a ako úplne zakázať alebo vymazať súbory cookie.